Booking.com

Project management, tennant representation, workspace analysis, design line, costum furniture design, graphical solutions


Vores arbejde med udviklingen af Booking.coms faciliteter er et samarbejde med udlejers arkitekt. Gennem hele forløbet bestod Danielsen Spaceplannings opgave i proces- og projektstyring samt lejerrådgivning og rapportering i forhold til de korporative standarder mod den globale enhed.

Konceptudviklingen og indretningen af Booking.coms nye hovedsæde i København tager afsæt i deres høje standarder for kontorfaciliteter og deres urbane brandidentitet. Booking.coms ønske var en afslappet og legende indretning, der bygger på, at kontoret tænkes som en by i byen. Placeret højt oppe i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København, er urbaniteten nem at integrere i indretningen; allerede i udsigten har man byens puls som en del af sin daglige dag på kontoret. Desuden bliver designet i høj grad tilpasset de kvaliteter, lejemålet er udstyret med. Den ekspressive glasfacade, de høje, hvide akustikregulerende træpaneler og et mørkt trinabsorberende trægulv bidrager med liv og urbanitet. Industriens Hus giver yderligere optimale forudsætninger for ideelt lysindfald samt indvendig aptering i forhold til gulve, ventilation og solafskærmning.

Baseret på resultater fra workshops og interviews blev der identificeret fire ”danske” fokusområder, der ønskes tænkt ind og integreret i indretningen. Disse temaer får i implementeringen hver sin funktion og hvert sit rum. I cafeområdet er LEGO brugt som et udsmykkende element i indretningen, H.C. Andersen-motiver pryder break-out-rummet, mens møderummenes glasvægge har applikationer af folie med de københavnske broer. De logistiske forhold på kontoret er udsmykket med gulvgrafik, der forestiller en cykelsti. Som en international og moderne virksomhed er det naturligt, at kontorfaciliteterne er indrettet med specialfremstillet inventar og højeffektive, teknologiske løsninger.

Funktion
Kontor

Beliggenhed
Kompagnistræde 34
København K

Bygherre
International & local

År
2016

Areal
1.000 m²