SEKRETÆR I KREATIVT HUS

Danielsen er et innovativt og kreativt hus, hvor vi i vores 4 virksomheder arbejder med udgangspunkt i Ny Nordisk Funktionalisme. Danielsens 4 selvstændige enheder består af; Danielsen Architecture, Danielsen Spaceplanning og Danielsen Urban Landscape samt Danielsen Operation.
Med projekter i hele Danmark er vi med til at sætte den arkitektoniske dagsorden for Ny Nordisk Funktionalisme.

Vi har travlt, og derfor søger vi en erfaren sekretær til at varetage en bred vifte af administrative og praktiske opgaver i vores hus på Christianshavn.

OM JOBBET

I jobbet som sekretær vil du få en synlig og vigtig rolle på vores kontor. Her skal du stå for den daglige drift af kontoret, være administrativ backup og støtte for vores medarbejdere i de 4 virksomheder. Arbejdsopgaverne spænder bredt fra almindelige sekretæropgaver til praktiske opgaver i forbindelse med kontorets daglige drift.

DIN PROFIL

Vi lægger vægt på, at du er fleksibel, disciplineret og serviceminded. Du vil få en central rolle i vores kreative hus og derfor er det vigtigt, at du er motiveret og har en positiv indstilling. Du skal være struktureret, have overblik og kunne holde styr på de løse ender. Det er vigtigt at du trives i et dynamisk og kreativt miljø, hvor opgaverne er alsidige, og hvor du ikke altid kan planlægge dagen.
Der er tale om et selvstændigt job, hvor erfaring fra en lignende stilling vil være en stor fordel.

DET PERFEKTE MATCH?

Hvis du tænker, at ovenstående er en beskrivelse af netop din faglige og personlige profil, hører vi meget gerne fra dig!
Skriftlig ansøgning og CV bedes fremsendt pr. e-mail til job@danielsen.eu. Ansøgningsfristen er den 28. august 2020. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Vi afholder løbende samtaler, og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat

Ansættelse: Efter aftale