Regnskabschef/CFO

Ansøgningsfrist:

Kontaktperson:
Kasper Danielsen
CEO og founding partner
40 26 32 37

Send ansøgning

Er du vores nye regnskabschef/CFO der forstår at bygge bro mellem økonomi og arkitektur?

Vi leder efter en dygtig, erfaren og forretningsorienteret regnskabschef/CFO, som kan strukturere, drive økonomifunktionen og skabe et solidt fundament for vores fortsatte vækst.

Danielsen er et innovativt og kreativt rådgiverhus, der tager afsæt i Ny Nordisk Funktionalisme. Vores kunder sætter pris på vores faglige ekspertise og vores medarbejdere leverer design og bæredygtige løsninger.

Med projekter i hele Norden er vi med til at sætte dagsorden for fremtidens arkitektur og design.

Vi er baseret i Københavns hyggelige miljø på Christianshavn, i smukke lokaler og god plads, vores egen lille gårdhave og rigtig gode kollegaer.

 

Om jobbet

Som regnskabschef/CFO får du en vigtig rolle i at sikre effektive og homogene finansielle processer, samt indgå i ledelsen og være tæt på partnergruppen. Vi ser frem til en sparringspartner, der har stærke kompetencer på det økonomiske område.

Formelt vil du referere til den adm. direktør Kasper Danielsen og have en bred palette af arbejdsopgaver.

Du vil bl.a. varetage følgende opgaver:

  • Bistå vores projektledere i planlægning og opfølgning på projektøkonomi
  • Kontinuerlig analyse af projekternes økonomi, herunder status, dækningsbidrag osv.
  • Fakturering af projekter i samarbejde med de ansvarlige partnere
  • Rapportering til ledelsesgruppen og bestyrelsen
  • Assistere forretningen med analyser og opfølgning på budget
  • Lønadministration
  • Ansvarlig for bogføring af transaktioner og løbende afstemninger (er outsourcet og kan alternativt uddelegeres til deltidsmedarbejder)
  • Varetage likviditetsstyring
  • Løbende kontakt med skat, revision, forsikring m.v.
  • Kontraktgennemgang i samarbejde med partnere og/eller advokat
  • Optimering af processer, systemer og digitalisering

 

Dine egenskaber

Du har de nødvendige kompetencer og mindst 5 års erfaring fra en lignende stilling, fra revision eller som konsulent inden for området. Du trives og kommunikerer let i et kreativt miljø. Du har gerne kendskab til byggebranchen, men dette er ikke et krav.

Du er imødekommende, har god energi og en motiverende personlighed. Du er struktureret og detaljeorienteret og besidder lysten og evnerne til at tage ansvar og få tingene eksekveret og fulgt til dørs.

Du har en stærk regnskabsmæssig og finansiel baggrund og trives i at arbejde operationelt med driften kombineret med strategiske opgaver og forretningsudvikling. Du er superbruger i finansielle værktøjer som ERP systemer, time-/sagssystemer, Excel og lignende.

Du har gerne erfaring med kulturen i en rådgivervirksomhed, der afregner på timebasis, men det er ikke et krav.

Du er kommunikativ og flydende i dansk i skrift og tale og dit engelsk er på forhandlingsniveau i skrift og tale.

 

Om virksomheden

Virksomheden er en mellemstor partnerdrevet arkitektvirksomhed, der ligger tæt på Christianshavns Torv. Danielsen har eksisteret siden 1987.

Juridisk set er der tale om tre driftsselskaber – Danielsen Architecture A/S, Danielsen Spaceplanning ApS og Danielsen Landscape ApS, samt et mindre svensk Aktiebolag med base i Stockholm.

Vi sidder i skønne lokaler og er p.t. ca. 45 medarbejdere i aldersgruppen 22-65 år. Du bliver en central del af et kreativt og meget uformelt miljø med en flad organisationsstruktur. Der er plads til den enkeltes udvikling og personlighed.

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en innovativ og voksende virksomhed. Du vil få mulighed for at arbejde med interessante projekter og have en ledende rolle i at udvikle vores økonomifunktion. Vi tilbyder konkurrencedygtig løn og attraktive personalegoder.

 

Hvis du mener, at du er den rette kandidat til denne stilling, bedes du sende dit CV og en motiveret ansøgning til job@danielsen.eu

Samtaler vil blive afholdt løbende.