Danielsen vinder udbuddet af Kildegården 1 i Roskilde.

Danielsen Architecture / Urban Landscape og MT Højgaard projektudvikling har vundet udbuddet af Kildegården 1, hvor der skulle bydes ind med både et projekt og en pris for grunden.
Vinderprojektet omfatter 35 boliger med 3 og 4 værelser. Alle boligerne får enten egen have eller altan, og på toppen af de i alt 5 forskudte byhuse, etableres 5 penthouse boliger, som med 3 individuelle altaner, bliver boliger i særklasse. Byggeriet certificeres enten med DGBN eller Svanemærke.
Danielsen Architecture har tegnet byggeriet på baggrund af et meget detaljeret udbudsgrundlag, som har været spændende at arbejde med udgangspunkt i.

Lise Bækgaard, Partner i Danielsen siger om projektet ”Vi er utroligt glade for at have vundet projektet sammen med MTH Projektudvikling. For os har den arkitektoniske vision været at skabe en boligbebyggelse med diversitet og arkitektur, som forholder sig til den helt særlige historiske bykontekst den er placeret i, tilpasset fremtidige krav til bæredygtighed, og de ønsker og behov, som en moderne familie har i dag.”

Se mere om projektet her