Erik Bagger domicil

Opførelsen af et nyt firmadomicil tager udgangspunkt i Erik Baggers eget design, der beror på funktionalitet, æstetisk og kvalitet. De ca. 3.000 m², der rummer administration, lager og pakkehal, er skabt med fokus på et enkelt design med lige linjer. Der er lagt vægt på et industrielt udtryk i form af en lang, rektangulær bygning med et råt ydre, der afspejler, at dette sted er ramme for en kreativ industri.

Bygningens krop fremstår monoton og stringent med facader opført i sølvskinnende aluminiumselementer, der løber langs bygningen og sikrer solafskærmning. Ud over denne funktionelle gevinst, binder lamellerne huset sammen til en moderne og dynamisk helhed, der udmærker sig på afstand.

Indenfor er der lagt stor vægt på at skabe en lys og behagelig kerne. Bygningens omdrejningspunkt er administrationsdelens lysgård, der åbner op for lysindfaldet fra oven og giver bygningen et let og imødekommende udtryk, der fint understreger Erik Baggers eget design. En bred, skulpturel trappe leder op til førstesalens kontorer og publikumsfunktioner.

Funktion
Kontor og lager

Beliggenhed
Rørmosevej 2D-F
Allerød

Bygherre
Sjælsø Danmark A/S

År
2007

Areal
3.000 m²