Montenegro

Montenegro, hvis egentlige betydning er ”stort bjerg”, har en bjergrig kystlinje, der tilbyder helt unikke og naturskønne omgivelser. At bygge i en terrasseret form er derfor oplagt, da det giver bedst udbytte af stedets smukke og uspolerede udsigt.

Bebyggelsen er udviklet som et eksklusivt lejlighedskompleks, der bygges ind i bjergsiden 60-90 meter over havoverfladen. Bebyggelsen består af to bygninger i 10 terrasserede etager, og alle lejligheder har en storslået udsigt ud over bugten. Bebyggelsen er designet som i alt 32 private boliger med hvert sit unikke interiørdesign. De omfatter blandt andet tre pools, hvoraf en er placeret indendørs. Der hører udendørs opholdsarealer til hver enkelt bolig, og fælles adgangsveje, der ikke er ulig de gamle middelalderbyers snoede smågader og uendelige trapper op ad bjergskråningen.

Designet har fokuseret på rummelighed, eksklusivitet og international, moderne livsstil og er inspireret af tilsvarende luksuriøse bebyggelser langs middelhavs- og adriaterhavskysterne.

Funktion
Boliger

Beliggenhed
Montenegro

Bygherre
Dejasa Projects Ltd.

År
2007

Areal
1.500 m²

Situationsplan