MSD

Da MSDs lejemål på Havneholmen 25 blev istandsat, startede et stort analysearbejde for at få kortlagt virksomhedens behov. Danielsen Spaceplanning udførte et omfattende arbejde med lejerådgivning, møbeludbud, budgethåndtering, kvalitetskontrol af byggeplads samt projektledelse i forhold til behovsafdækning, ombygning, indretning og udvikling af designkoncept. I samarbejde med udlejers arkitekt tog projektet udgangspunkt i de globale guidelines og internationale standarder, der blev tilpasset MSDs lokale kultur og brugernes behov.

Arbejdspladsdesignprogrammets mål var en funktionel indretning, der afspejler et inkluderende og indbydende miljø og som er orienteret mod fremtidens fleksible måder at arbejde på. Yderligere var arealoptimering og uddannelse af medarbejdere en del af processen.

Indretningens tematik blev i et workshopforløb valgt til at være ”reflecting waters” og skulle udtrykkes i en moderne, grafisk stil med referencer til kontorets beliggenhed ved det københavnske havneløb. Kontorlokalerne er bygget op omkring en mørk kerne, der er sprængt for at sikre et optimalt lysindfald til møderum, cafe og lounge. Den konceptuelle plandisponering med mødelokaler i midten og åbne kontorarealer ud til glasfacaderne er derved funktionel og tidssvarende. MSDs korporative farver er i høj grad brugt i indretningen. De blå og grønne farver bruges på gulve og væggrafik i møderum, mens varme og brændte farver kendetegner inventaret i de åbne arealer. Andre udsmykkende greb er anvendt for at cementere MSDs særlige virksomhedsidentitet. Fotokunsten på væggene er æstetiske elementer, der udtrykker og afspejler virksomheden og deres arbejde i laboratorier verden over.

Funktion
Kontor

Beliggenhed
Havneholmen 25
København V

Bygherre
International & lokal

År
2016

Areal
2.500 m²