Rud Pedersen

Danielsen Spaceplanning har designet Rud Pedersen og King Streets nye kontor på Christians Brygge. Public affairs-firmaet flyttede ind i en gammel københavner bygning i begyndelsen af 1900-tallet. Hovedmålet for os var at genskabe bygningens oprindelige tilstand og ånd. For at opnå dette har vi designet høje vægpaneler, fjernet tæpper og genetableret de traditionelle sildebensparketgulve. Endvidere forsøgte vi at bevare den eksisterende stuk, hvor det var muligt. Denne komplette renoveringsopgave blev udført af Steen Jensen, Danielsen Spaceplanning og PPlus

Udover at styre byggeprocessen blev Danielsen Spaceplanning også ansat til at tegne Rud Pedersens og deres søsterselskab, King streets kontor. På grund af behovet for fortrolighed var planløsningen at fokusere på lukkede kontorer, hvor medarbejderne arbejder alene eller i teams. I køkkenalrummet blev højryggede akustiske stole placeret, og i hele rummet blev der placeret 4 indbyggede private rum til mindre møder eller onlineopkald. I kælderen tegnede Danielsen Spaceplanning en stor café/kantine til arrangementer, frokost og andre aktiviteter, afholdt af Rud Pedersen og King Street. Caféen er multifunktionel og kan omdannes til et seminar-/konferencelokale. Rummet har et åbent blåt loft, hvor den originale stuk vises. Derudover har vi har vi designet specialtilpassede bænke, køkken og køkkenø/bar.

Baseret på en analyse af virksomhedens identitet, indeholder designet definerende tekstiler, vægbeklædninger, gardiner, akustiske løsninger, special inventar og møblering, der passer Rud Pedersens behov.

Vi er meget stolte af at præsentere dette transformationsprojekt.

Funktion
kontor

Beliggenhed
Copenhagen

Bygherre
Rud Pedersen

År
2022

Areal
2000