BloxHub

BloxHub er et kontorfællesskab, med samarbejder om udvikling og eksport af bæredygtig dansk design og byudvikling. Med projektet stræbes der efter at sætte de fremtidige standarder for kontorområder, og det består af et samarbejde mellem Danielsen Spaceplanning, Realdania og BLOXHUB foreningen. Konceptudvikling har således været en vigtig service, der både fremmer intern videnudveksling og innovation, samt tiltrækker opmærksomhed på de nye samarbejdsaktiviteter.

Dette projekt er et af de første eksempler på en platform, der innovativt kombinerer forretning, uddannelse, showrooms, events og udstillinger inden for forskning og udvikling. Brugerne tager udfordringer op i det fællesskabsmæssige arbejdsgrundlag, hvor møder er grundlaget for forretningsudvikling, synergier og innovative processer. Organisationerne i BLOXHUB består primært af opstartsfirmaer, hvor medlemmerne er til stede på en dynamisk måde. De konventionelle grænser for leasing af plads er fjernet, hvilket er foreneligt med moderniteten og en fremtid, der er præget af delingsøkonomien.

De konceptuelle og skræddersyede dekorationer inviterer medarbejderne til at bidrage til og udvikle deres eget rum og arbejdsstationer. Med møbler designet specifikt til BLOXHUB sammen med møbler valgt med fokus på nordisk design, hjælper interiørdesignet med at fremme alsidige samarbejder, som er meget efterspurgt i en progressiv virksomhedskultur. Optimale forhold for møder er sikret, og digitale medier er en integreret del af designet i form af specielle skærmvægge og interaktive mødelokaler. Et yderligere men naturligt element, er brugen af ​​bæredygtige materialer og spiselige planter som en del af indretningen. Danielsen Urban Landscape har begrønnet projektet med et indre kontorlandskab.

Funktion
Coworking

Beliggenhed
Frederiksholms kanal 30
København K

Bygherre
Lokal

År
2016 - 2018

Areal
1.200 m²

X