Dansk Ejendomsmægler Forening

Dansk Ejendomsmæglerforening flyttede i starten af 2023 ind i det karakteristiske Codanhus, som er placeret på grænsen mellem København og Frederiksberg. Danielsen Spaceplanning har fungeret som lejerrådgiver med indretning og designkoncept for farve- og materialevalg, samt nyt køkken og toiletrum.

Dansk Ejendomsmægler forening ønskede sig en varm farvesætning og materialevalg, med egetræ og rolige nordiske farver. DSP har derfor valgt, at væggene i lejemålets diamantformede kerne blev malet i støvede farver fra St. Leo; Himmelblå, okkergul, rosa og varm grå, hvor hvert rum definere og opdeler farverne, så hvert rums farve gengives i gangzonerne.

Egetæpper er lagt som planker i gang-, møde- og kontorrum for at absorbere trinlyd og det smukke grafiske Bolon tæppe er lagt i køkkenet.

Gardiner fra Kvadrat og Jab er valgt så de supplerer vægfarverne og er med til at give rummene taktile overflader.

På væggene i køkkenet og i toiletrummene har vi valgt rombeformede Popham fliser fra Marokk.

På glaspartierne mellem rum og gang er der designet folie, som illustrerer vejkort over København og Frederiksberg. Med retning og udsigten til Frederiksberg er glassene fyldt med kort over Frederiksberg, og modsat er glassene med retning og udsigten til København fyldt med kort over København. En lille oversigtsguide blev udarbejdet til Dansk Ejendomsmæglerforening, så kursister og gæster i huset kan se hvor foliet er designet ud fra.

Dansk Ejendomsmæglerforening har selv stået for møbleringen og indkøb af nye møbler.

Funktion
kontor

Beliggenhed
københavn

Bygherre
Dansk Ejendomsmægler Forening

År
2023

Areal
643 m²