Lantmännen Unibake

Kunden Lantmännen / Unibake ønskede et unikt hovedkvarter, der kunne fungere både til udstilling af deres frosne bake-off-produkter og et hub for deres globale partnere. Danielsen Spaceplanning lavede en plan for indretningen, som omfatter et lille bageri og et centrum, der fungerer både som en udstilling af deres produkter, en lounge og fly-in pladser for personale og besøgende.

Et unikt feature ved det centrale rum var udeladelsen af ​​det typiske sænkede akustiske loft, dette tilføjede 1,5 meter til rumhøjden. Alle undtagen de nødvendige installationer blev fjernet eller omkonfigureret for at give det et mere strømlinet udtryk. De grå tæpper blev udskiftet med bæredygtige Bolon designer tæpper, og glasvægge blev installeret for at give et eksklusivt look.

Med hensyn til designprofilen arbejdede vi med to forskellige tilgange. For de fælles områder udviklede vi et look baseret på Lantmännens virksomhedsdesign. Til mødelokalerne ønskede vi at vise forskelligheden i de forskellige Unibake-produkter med en klar brandingprofil for hvert mødelokale. På denne måde er der skabt et roligt, tydeligt skandinavisk og sammenhængende kontorareal blandet med unikke elementer.

Funktion
Kontor

Beliggenhed
Ørestad, København

Bygherre
Lantmännen Unibake

År
2020

Areal
1.800 m²