Egehusene

De fire punkthuse på stadionvej består af 48 ejerboliger fordelt over de i alt 5.000 m2 etagebyggeri tæt ved områdets store aktiv, den store klatreskov i Egeparken og stadionområdets idrætsfaciliteter.
Byggeriet ligger på en langstrakt grund med en offentlig grøn sti mellem husene. Etagebyggeriet samler boligerne og frigør således luft og plads til udearealerne, der er et afgørende og værdiskabende element på Stadionvej. Danielsen Urban Landscape står for udformning af de grønne arealer mellem og omkring boligerne, der over tid vil vokse sammen med Egeparken. Boligerne på Stadionvej bidrager derved til et dynamisk nabolag med de bedste muligheder for både fællesskab og inspirerende naturoplevelser.

Det stærke og bærende element i lejlighederne er, at de alle har en attraktiv hjørneplacering. Dermed får hver lejlighed lys fra to verdenshjørner, og hvert hjem er skabt med fokus på rumlighed og fleksibilitet. De funktionelle plantegninger giver mulighed for til- og fravalg af værelser og fleksibel indretning og rumdisponering. Hver stuelejlighed rummer egne terrasser, der er en umiddelbar forlængelse af hjemmet, mens lejlighederne ovenover har 9m2 store og næsten 2 meter dybe altaner. Desuden er hvert punkthus forsynet med en fælles tagterrasse.
De eksklusive penthouselejligheder, der ligger på fjerde sal i alle fire huse, modtager lys fra tre sider og har egen private tagterrasse. Penthouselejligheden er beklædt i zink, der spiller smukt op imod den grønne omkringliggende natur samt facadernes hvidpudsede modernistiske udtryk med de mørkegrå, sable noir-vinduesrammer.

Funktion
Boliger

Beliggenhed
Stadionvej 82 & 90
Glostrup

Bygherre
Bonava Danmark A/S

År
2017 -

Areal
5.000 m²

Situationsplan