Orkla

Orkla Care Danmark har en ledende position inden for helsekost, sportsernæring, mundpleje og sårpleje. Det nye kontor i Vallensbæk er udført efter aktivitetsbaserede principper, som giver medarbejderne mulighed for at placere sig fleksibelt i teams. Designet af mødelokalerne er inspireret af virksomhedens forskellige brands. Til sammen skaber indretningen et levende, personligt og dynamisk udtryk, som brugerne har taget et stort ejerskab til.

Udtalelse fra Orkla Care Danmark:

“I Orkla Care flyttede vi i februar 2020 det danske kontor til helt nye lokaler.  Det var et projekt, hvor vi kom i gang lidt sent, hvor der var mange meninger og usikkerhed blandt medarbejdere og især blandt mellemlederne, men hvor der heldigvis også hurtigt blev samlet en kreativ og energisk indretningsgruppe internt. Vi kom fra gammeldags celle-kontorer fordelt i flere bygninger og et stort ønske ved flytningen var moderne kontorer med gode muligheder for samarbejde på tværs af og indenfor afdelingerne. Anders fra Danielsen kom ind i projektet på et tidspunkt hvor bølgerne internt gik højt, og hvor entreprenøren rykkede for beslutninger om, hvor væggene skulle stå, og hvilke farver de skulle have.

Vi fik hurtigt i samarbejde igangsat tre primære arbejdsstrømme:

  • Information om aktivitetsbaseret kontor til medarbejdere og ledere. Vi havde stor nytte af Anders’ viden på området samt rolige og kompetente måde at formidle det på. Det gav hurtigt ro i organisationen, og medarbejderne begyndte at glæde sig til flytningen.
  • Samarbejde med entreprenøren: Anders gik ind og blev bindeled mellem os og entreprenøren, så der hurtigt kom styr på deadlines, vægge, stikkontakter, farver mm
  • Samarbejde med indretningsgruppen omkring de fysiske rammer. Med ro på de første to områder, kunne vi for alvor få fokus på den sjove del med at indrette lokalerne. Her havde vi et supergodt samarbejde mellem vores interne indretningsgruppe og Anders (og resten af Danielsen teamet). Indretningsgruppen stillede med en masse idéer som Danielsen hjalp med at spille bedre og ikke mindst hjalp med at få lagt en plan for at gennemføre. Blandt andet havde vi nogle idéer til brandede mødelokaler, som blev visualiseret og realiseret med hjælp fra Anders og co. Vi fik også hjælp til at identificere gode samarbejdspartnere på møbler, folier og andet tilbehør. Så selvom vi kom lidt sent i gang, fik vi indhentet det meste.

Medarbejderne er begejstrede for de nye rammer, og der er kommet langt større dynamik og samarbejde  på tværs. Især er vi stolte af vores mødelokaler og af Hjertet (lounge-området), som vi synes er kommet til af afspejle os godt som virksomhed, som medarbejdere, og hvor især mødelokalerne viser vores brands frem på en ny måde. Og så er jeg stolt af det gode samarbejde vi fik til mellem vores eget indretningsteam, møbel-leverandør og Danielsen. Her var Anders fra Danielsen en vigtig drivkraft – god til at lytte, spille det interne hold bedre, kompetent på løsninger og fleksibel i forhold til at møde os med løsninger, så vi både holdt vores budget og fik realiseret vores idéer.

Jeg anbefaler gerne Danielsen til en lignende opgave og uddyber gerne ovenstående ved behov.”

Funktion
Kontor

Beliggenhed
Vallensbæk

Bygherre
Orkla

År
2020

Areal
1800 m²