Muuto HQ

Danielsen Spaceplanning har skabt et nyt design til Muutos 1400 m² hovedkontor i centrum af København. Redesignet blev udviklet gennem et stærkt samarbejde mellem Danielsen Spaceplanning og Muuto, og slører linjerne mellem arbejdsplads og showroom. Danielsen Spaceplanning har skabt et kontor, der både tjener som en fuldt funktionel arbejdsplads for Muutos medarbejdere, og samtidig formidler Muutos univers, værdier og ideer gennem hver eneste kvadratmeter.

Under designprocessen er der lagt meget vægt på at forstå arbejdsgangene for hvert team i Muuto. Nogle medarbejdere har brug for fleksibilitet til at bevæge sig let rundt og arbejde, mens andre har mange samarbejdssessioner, og andre bruger meget tid ved deres skriveborde. Ved at skabe forskellige zoner til de forskellige arbejdsgange, har vi stræbet efter at skabe en følelse af tilhørighed for alle teams.

Med udgangspunkt i ovenstående, omfatter vores design Muutos forskellige arbejdsgange og byder på kontorfaciliteter, der giver mulighed for forskellige arbejds processer i løbet af dagen, samtidig med at fungere som et flagship showroom for Muutos brand, værdier og unikke skandinaviske design.

Funktion
Showroom & HQ

Beliggenhed
Østergade 36-38
København K

Bygherre
Muuto

År
2019

Areal
1400 m²